שירותי קייטרינג

אחת השאלות שעולות, כאשר עורכים אירוע היא, מתי מגישים את המנות. הרי ידוע, ששום אירוע לא מתחיל בדיוק בשעה המדוברת, אך לכל אירוע יש לוח זמנים שצריך לעמוד בו. על כן, תכנון האירוע, צריך לקחת בחשבון, את זמן הגשת הארוחות, וזה צריך להיעשות על פי פרמטרים שונים, שלא תמיד מתחברים.

כבר בתחילת המאמר אומר, שכאשר מזמינים חברת קייטרינג, חשוב מאוד ליידע אותה, לא רק מתי האירוע מתחיל ומתי הוא צפוי להיגמר, אלא גם בלוח הזמנים של האירוע. זאת על מנת שיוכלו לתכנן היטב, את זמן הבישול, זמן הוצאת האוכל, זמן ההפסקות בין ארוחה לארוחה וכדומה. מידע מוקדם יעזור לחברת הקייטרינג לתכנן את האירוע מהצד שלהם, ויהפוך את האירוע שלכם, למסודר יותר. ( עוד על אתרי קייטרינג )

אז מתי מגישים את האוכל? שאלה זו, שהיא שאלה ישראלית טיפוסית, היא גם השאלה שאתם צריכים לשאול את עצמכם, בעת תכנון האירוע. נגיד והאירוע מתחיל בשמונה בערב. ברור מאליו שלא כל האנשים יגיעו בשעה זו, ועל כן אין טעם להוציא את המנות לשולחנות כעת. מצד שני, חשוב מאוד, שכאשר האנשים מגיעים למקום, כבר יהיה להם מה לאכול ומה לשתות. לכן פינות ישיבה לאכילה ולשתייה, יהיו פתרון טוב.

את המנות העיקריות, אלו המוגשות לשולחן, או אלו שהאורחים יכולים לקחת מהבופה, יש להגיש בהתאם לאירוע. באירועים משפחתיים, חתונות, בריתות, או בר מצוות, נהוג לאכול אחרי קיום הטקס ולפני הריקודים, או בזמן הריקודים. באירועים עסקיים, נהוג לאכול לפני הנאומים. כך תשומת הלב היא רבה יותר.

דבר אחרון, חשוב מאוד בתכנון האירוע, הן מבחינתכם והן מבחינת חברת קייטרינג, הוא תכנון הזמנים בין המנות. ובכן, ברור שכל אורח, נוהג לחכות זמן מסוים, ממנה למנה, ואצל כל אורח זה משתנה. הזמן צריך להיות סביר, לא קרוב מדי ממנה למנה, ולא רחוק מדי. כך האורחים ייהנו יותר מהארוחה, לא יהיו רעבים, ולא ישתעממו. חשוב כמובן, שזמן ההמתנה, יהיה תואם לסוג האוכל, הן מבחינת הצורך שלו, בחימום או קירור, הן במשקל שלו, והן בהשפעה שלו על הקיבה

אתרים שונים ומומלצים בתחום קייטרינג, שירותי אוכל, שירותי קייטרינג עד הבית

אינדקסי קייטרינג נוספים



- חזרה לדף קישורים